lördag 1 januari 2011

2011...

Jaha, så då var det helt plötsligt 2011. Värst vad fort 2010 gick! man han ju knappt blinka känns det som. Eller jo. Men det knäppaste är att det har hänt så fruktansvärt mycket och jag har vart med om så mycket roliga, omvävlvande och intressanta saker, men ändå känns det som att någon knäppt med fingrarna och så vaknade jag upp ett år senare. Hela min USA vistelse är liksom förbi. Nu ska jag inte sitta här och vara sorglig, men nu har jag vart hemma en vecka och det känns redan som att jag vart här typ ett år. Nej, men vad jag menar är att det går så snabbt att komma in i det lilla "tråk" och "uttråkad" tänket när man är här på vintern. Det finns inte lika mkt att göra, och det är lätt att få lite ångest. Åh nu låter det väldigt tråkigt och kanske värre än vad det är. Jag bara tänker lite på framtiden och vad som ska ske om det jag vill ska ske inte sker. Ha ha. Det är många känslor som snurrar i kroppen just nu och jag får väl försöka att fundera ut vad alla betyder och vart dom vill föra mig. Men jag hoppas i alla fall att jag kommer in på scenskolan. Det hade ju varit helt fantastiskt! Vi får se, det är två veckor tills jag har mitt första prov i Lund!

Men nu är det ett nytt år, med nya möjligheter, misstag och andra intressanta saker som livet väljer att kasta åt en. Man kan ju hoppas att det mesta är positiva saker. Om jag ska toppa 2010top 5 så får det nog bli:

1. USA - L.A - O.C (priceless!)
2. Lära känna Charlie, Linnea och Claire
3. Återfick min passion för teatern, starkare än nånsin förut
4. Växte som person och insåg vad som är viktigt i livet
5. Att få se Grand Canyon, Portland och Seattle

Och inför 2011 vill jag egentligen inte göra några listor, för jag vill inte förhäxa mig själv. Men man kan ju önska vad man skulle vilja ske. Men vet inte om jag ska skriva det, för då kanske det inte blir så. Men jag hoppas i det stora hela att jag kan få hålla på med det jag älskar och att jag kan få vara lycklig och glad och trivas med den jag är och där jag är! Då hade 2011 blivit ett toppen år. Vi får se helt enkelt.

Jag har i alla fall två stora saker att se fram emot inom den närmsta framtiden; Flytta ihop med Sofie i min lägenhet! Sen åka till Thailand med mamma den 10 Feb! Det är ju inte helt fel. Då tror jag att man överlever denna våren oxå! Och imon ska jag träffa en trevlig person...säger inte mera nu...ni får veta mera vid ett senare tillfälle!

God Fortsättning allihopa!

Här har vi ett blåsigt nyårsfoto från gårdagens super lyckade nyårsfest!

Sofie, Jessica, Jag, Claire, Julia och Alexandra