torsdag 26 november 2009

California - HERE I COME!!!

Yes! Det är sant! Jag har nu fått grönt ljus från csn! Dom godkände min ansökan och ingen kunde vara gladare än mig. Jag kan på ett sätt inte fatta det själv. Nu är det verkligen sant! Jag ÅKER TILL CALI! Jag hade hela tiden klumpen i magen att det kanske inte går vägen då man inte alls vet vad csn kan hitta på, men dom överraskade mig, positivt. Det tackar vi för! Shit, jag är i chockj tror jafg. Jag har en konstig känsla i magen. En bra tror jag, eller det är rätt många fjärilar som flyger runt där inne med lite olika namn. Spänning, Upprymdhet, Förväntan och även en liten rädsla fjäril. Men det är väl ganska självklart då jag inte vet hur allt kommer att bli, vart jag ska bo, hur skolan är, vilka jag kommer att lära känna, vad som kommer att hända och hur mycket jag kommer att sakna alla mina vänner och min familj här hemma. Men shit, jag åker i alla fall!!! WOOOOOOOOW! Sorry, jag var bara tvungen att skrika ut i ord lite. Men låt oss gå tillbaka några timmar...

Jag sitter där framför datorn, klockan är sisådär runt tolv. Jag ska bara kolla min mail och se om ajg fått nåt intressant mail. Jag satt och tänkte att jag skulle ringa csn efter att jag kollat min inbox, men så när jag loggat in så ser jag att jag fått ett mail från just det, csn. Där det står att jag fått ett beslut, logga in på csn.se för att se vad det står. Hjärtat började pulsera så hårt att jag trodde att det skulle hoppa ut ur kroppen på mig. Jag började skaka och var tvungen att lugna mina nerver med en cigg. Jag kunde knappt hålla i ciggen, så nervös var jag. Jag vet egentligen inte varför, men jag visste ju att detta var ett avgörande om min framtid. Jag hade nånstans inne i hjärnan ställt in mig på att det skulle vara ett negativt besked och såg framför mig hur jag satt och lät dagarna gå här i min lägenhet, jobben försvann framför näsan på mig och jag blev fattigare och eländigare dag för dag. Jag hade oxå börjat planera, vad ska jag göra istället? Men så tog jag mig samman, loggade in och klickade upp brevet, som jag sen fick klicka upp ännu en gång för att läsa själva brevet. Och sen rullade jag ner det lååångsamt, låååångsamt, och s stod det att jag hade beviljats lån för studier vid Cal State Fullerton! Jag hoppade upp ur soffan, och en liten glädje tår rann ner för min kind. Lyckan var total. Sen kom chocken, shit! Jag ska verkligen åka. Damn! Jag kommer att kasta mig ut i the unknown och lämna allt tryggt bakom mig. Och paniken kom. Men den överskuggades sedan av lyckan och förväntningen av vad som komma skall och de vackra bilderna började fylla min hjärna...

Så nu sitter jag här och skakar lite inombords samtidigt som jag skriver, så om det är lite stavfel så ber jag om ursäkt! Nu återstår det bara att boka flygbiljetten och fixa boende. Men boende fixar jag när jag kommer ner. Hoppas att det löser sig bara, men det ska det väl göra antar jag. Visum oxå ja, det har jag en tid för den 15 dec. Jag fick mitt nya pass igår, shit, kortet var inte snyggt alltså. Men men, jag får väl leva med det i 5 år. Det är ju inte så att jag måste visa upp det för alla. Jag ska ju bara ha det för att resa och komma in och ut i landen.

Men ja, nu vet ni i alla fall att jag kommer att lämna er för mitt nya liv i Cali! =) Som jag hoppas kommer att bli allt vad jag har hoppats på. Jag lär ju hålla er uppdaterade så fort jag får tag på internet connection over there!

Nu ska jag snart till gymmet, kroppen måste komma i trim innan Cali då vädret är sommar eller varmt i alla fall. Man kan ju inte se ut hur som helst på beachen. Så nu börjar min beach 2010!!

Vi syns sen! Kanske...

XoXo - Frieda K*