söndag 15 november 2009

Ibland händer det grejjer...

Hej alla!

Förlåt så jätte mycket för att jag inte har uppdaterat på några dagar. Men jag har haft lite att göra, tro det eller ej. Har börjat jobba igen =) Det är roligt. Har man nåt att göra på dagarna, fast i detta fall så är det helgerna. Men ändå. Man går inte ledig heeeela veckan. Jag har lite news för er! Vi börjar med nåt som inte rör mig;

Nyhet nr 1; LINDA HAR BLIVIT MAMMA!
Yes that's true, igår kl 11.02 födde hon en helt frisk dotter på ca 3 kg. Jag kan bara säga ett STORT Grattis och hoppas att allt går toppen, som jag tror att det kommer att göra. En tråkig sak med detta är att jag inte kommer att vara med i de första månaderna i barnets liv, då jag åker i januari och lillan bara är drygt två månader. Så det kommer att kännas jätte tråkigt. Bebisar växer ju så fort och det kommer vara tråkigt att inte få vara med hela vägen, jag kommer även att missa dopet. Men jag får ta till vara på de tillfällen som jag får nu innan jag åker och sen oxå när jag kommer hem över sommaren.

Nyhet nr 2; JAG HAR KOMMIT IN PÅ SKOLAN I USA!
Ja gott folk det har jag! Jag har blivit antagen till California State Univeristy i Fullerton där jag ska studera acting! Det kommer att bli så fantastiskt, hoppas jag. Men jag kan inte pusta ut helt ännu då CSN fortfarande inte har behandlat min ansökan om studielån, det tar ju alltid lite tid med dom som vi alla vet. Men ca 3 veckor till, efter det borde jag veta. Det skulle vara så hemskt om dom nekade min ansökan, då allt verkligen står och faller på att dom beviljar mig lån. Annars kan jag inte åka iväg, och det hade inneburit ja, den ultimata undergången för mig. Nej nu kanske jag tog i, men det hade varit det värsta som kunde hända just nu. Jag är så jäkla inställd på att åka och om jag inte skulle komma iväg så vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Men jag har bett till gud och håller alla tummar och tår varje dag för att allt ska klaffa. Jag håller er uppdaterad, I promise! Jag har bokat tid för visum i Sthlm i alla fall, så det går att genomföra även om CSN inte är klar med sin ansökan. Det går framåt med stora steg i alla fall. Vilket är roligt, spännande men oxå lite skrämmande. =)

När tiden närmar sig allt mer för att lämna lilla Sverige, så tänker jag på hur mycket jag verkligen kommer att sakna mina vänner och min mamma. Dom är ju de enda som verkligen håller mig kvar här. Och det kommer kännas så oerhört tomt utan dom! Vänner betyder så mycket för mig, och jag hoppas att dom vet om det och att jag alltid kommer att ha dom i mitt liv på ett eller annat sätt.

Snart ska jag jobba, en helg avklarad några fler har jag framför mig. Men Liseberg och Lyckohjul är inget hårt, slitsamt och tråkigt jobb direkt. Nej det är roligt, mycket raster, gött folk och ja man har det allmänt trevligt.

Jag skriver mera ikväll! Då blir det hos mamsen, jag laddar ner alla mina serier hos henne då hon har lite bättre uppkoppling på nätet än vad jag har. Så vi syns ikväll!

Och igen, GRATTIS LINDIS! =)

XoXo Frieda K*