måndag 15 februari 2010

SinCity, America's Playground, eller Ondskans stad?

Ja, här kommer en liten kort uppdatering. Jag har precis kommit hem efter en underbar helg i Las Vegas! Det var skit roligt. Vi bodde på Mandaly Bay som är ett 5 stjärnigt hotell. Vi var 5 pers i ett rum där det egentligen bara får vara 2. Men det var det ingen som visste så vi kom undan rätt så billigt. Tror att notan hamnade på 600 kr per pers för två nätter. Det är helt ok skulle jag vilja säga.

Hur som helst så var det en skön helg. Min nyfunna vän, (ännu mera efter denna helgen) Linnea var med oxå. En underbar tjej som oxå är svensk. Hon bor i Newport med två andra ursköna svenskar, Charlie och Sofia.

Vi var ute och partajade både fre och lör. Varje hotell i denna stad har en tillhörande nattklubb, kanske inte exakt alla hotell, men de flesta och de fina hotellen har det. Vi var på två klubbar som hette "XS" som tillhör hotellet "Encore" och en ganska känd klubb som heter "Tao" som tillhör hotellet "Venecean". Det förstnämnda var det bästa. Tao var oerhört trångt och det var avspärrningar här och var för VIP folk. Så det var väl inte det bästa. Men nog så snygg design måste jag ändå säga!

Linnea tyckte att staden var "Ondskans stad" eller kanske inte rent ordagrant. Men vad hon menade med det var att det var så mycket exploatering av kvinnor. Halvnakna brudar som dansar överallt! På vartenda casino, och på nattklubbarna. Äckliga gubbar som står och dreglar. Usch man blir äcklad när man ser det. Sen ligger det lappar med nakna kvinnor och nummer till dessa slängda över hela gatorna på Las Vegas strip. Och äckliga mexikanare, antagligen tjejernas hallickar står och nästan slänger samma kort som ligger på marken i handen på en. Usch, hag håller med Linnea, onsdskan finns verkligen i denna staden! Men det är ändå oerhört häftigt. Det är helt sjuka byggnader som många är byggda efter populära städer i världen, bland annat, Paris med eifeltornet, Venedig, New York, Seattle, ja och lite fler. Ja det var häftigt i alla fall! Jag lovar att berätta mera imon, nu hade jag snart tänkt att gå och sova då jag är lite trött nu och imon ska jag och Malin till stranden hade vi tänkt oss.

Puss och Kramiss från lite varmare och lite soligare California!

Jag och Linnea på "XS"