söndag 22 november 2009

...

Hola Ppl!

Jaha, så var det söndag igen då. Ännu en vecka har passerat. Tiden går så snabbt ibland. Även om det samtidigt kan kännas som att det går extremt långsamt. Helgen so far har bestått av att jobba, teaterrep och jobba igen. Så så mycket spänning har det väl inte varit. Men man behöver väl inte alltid ha spänning, eller? Även om jag gärna har det. Men whatever. Nu babblar jag bara på om ingenting för att fylla ut raderna.

Jag har faktiskt inte så mycket att säga idag, eller just nu i alla fall. Jag trodde att jag hade det när jag började skriva, men sen så la min hjärna av verkade det nästan som. Men jag tänkte att jag kanske skulle dela med mig av mina nyårslöften. Lite tidigt kanske, men vafan, spela roll.
Egentligen ska man kanske inte göra nyårslöften, då man oftast inte kan hålla eller genomföra dom. Jag minns inte när jag senast höll ett löfte som gjorts runt nyår. Men men, jag gör ett försök i alla fall.

* En gång för alla, få ordning på mig själv och mitt liv.
* Hitta min "plats"
* Bli bättre på att planera
* Inte vara så "svartsjuk" när det gäller vänner

Ja dessa löften kanske inte är några som man infriar på ett år eller så. Dessa känns mer, nu när jag läser dom, som livslöften som man jobbar med hela tiden. Vilket jag gör. Hur som helst så ska jag försöka att bättra på dom så bra det går under det kommande året. Nu ska jag platta håret, frågan är om det ens är nån ide då vädret är som det är och håret kommer att bli för jävligt när jag går ut sen ändå. Men men. Det känns bättre i alla fall. Vi kanske ses ikväll, eller imon.

XoXo - Frieda K*