fredag 11 juni 2010

Hemma igen!

Jaha ja! Så då var man tillbaka i lilla Svedala! Trevligt. Fast kanske inte lika mysigt att komma hem till ett ös regningt Göteborg! Men seriöst, vad hade man kunnat vänta sig? Även om alla har sagt hur "soligt" det har blivit i Sverige de senaste dagarna eller månaden. Jag kan ju bara hoppas att jag lyckats få med mig lite California sol i väskan! Vi får väl se om det dyker upp nåt när jag packar upp mina grejjer sen. Ja, usch att packa upp är nog mkt jobbigare än att packa ner, eller tvärtom. Jag vet inte om jag ska va ärlig. Det är nog lika drygt båda två.

Det känns lite skumt att vara hemma, på ett sätt känns det faktiskt som att jag aldrig har vart borta! Hur kommer det sig att man kan känna så? Jag har ju vart borta i 5 månader i sträck! Antar att man anpassar sig enormt fort. Men det är skönt att vara på hemmaplan lite, dock så kommer det kännas skumt att beställa saker på svenska. När man är van att beställa saker på engelska.

Åh, jävla dator!! Den la av när jag höll på och skriva! Jag orkar faktiskt inte skriva om allt som jag precis skrev!! Nej, så jag berättar om min hemresa senare eller imon. Irriterande, då jag hade skrivit massa bra saker! Ja men så är det ju alltid. Nu ska jag faktiskt packa upp mina saker och se vad som ska tvättas osv.

Skattepengarna har kommit in, så ikväll blir det lite after work med mina tjejer, spelar ingen roll för mig vart för jag är bara glad att vara tillsammans med dom igen! =) Bara det är inomhus då det är lite regningt ute. Men det antar jag att vi kommer att vara. Synd bara att mina flickor Linnea och Charlie inte kan vara med! Vill att alla ska träffa dom. Och ännu mera synd att dom båda bor i sthlm. Men jag ska åka upp och hälsa på i Juli.

Vi hörs snart igen, då ska jag berätta om min resa...

PÖSS & KRAM *

Girls don't travel light...