söndag 25 oktober 2009

Rain, rain, rain...

Ja idag var det inget vidare väder! Nej och just då ska man ge sig ut det är väl typiskt. Men det finns ju paraply eller hur!
Nu sitter jag här i mammas kök och skriver. Jag ska snart åka iväg och kolla på en soffa! Yey! Äntligen kanske jag kan få lite ordning i min lägenhet, så jag kan "flytta in" i sovrummet med min säng. Jag kommer ju tyvärr inte att kunna njuta jätte länge av soffan om jag väljer att ta den då jag lämnar min lägenhet i januari. Men jag får göra det bästa med soffan tills dess att det är dags att skiljas åt.

Hur går förberedelserna till USA?

Jo då dom går bra. Fast det har ju inte hänt så mycket sedan sist. Jag väntar fortfarande på besked och jag har mailat lite mera med Jessica, som är housing coordinator på skolan. Så förhoppnignsvis kan hon hjälpa mig med att hitta det jag letar efter. Det känns bra att det finns nån som är där på andra sidan och kan hjälpa en. Oerhört snällt tycker jag. Och folk som säger att amerikaner är som dom är. Ja, det tål ju att diskuteras. Jag anser att man ska ha varit i landet och sett och träffat lite amerikaner innan man uttalar sig för hur dom är. Jag har varit där och jag anser att dom inte är värre än vad vi svenskar är. Vi är lite olika, ja det är sant. Och dom ahr sina brister, men det har vi oxå. Vi kan sitta här i evigheter och jämföra men det skulle inte leda till nånting...så vi släpper det.

Nej, nu måste jag dra mig. Men jag kanske skriver lite mera ikväll, om Internet funkar hemma och allt vill som jag vill, vilket inte alltid är fallet...

Igår blev det min berömda taco gratäng och lite godis, katten var med på ett hörn samtidigt som det var Celine som stod för musiken...

Och här är Soffan som jag skall titta på idag. =)