tisdag 15 juni 2010

Rea på H&M!!

Åh vad vi älskar sommar rea, eller rea över huvudtaget. Inte sant? Jag vet att jag gör det i alla fall. Efter att jag hade vart på Liseberg idag för att hämta ut mitt personalkort, kläder och tjenat på alla arbets kollegorna så svängde jag förbi H&M för att kolla på en tröja åt mamma. Direkt när jag kom in så hängde det massa söta klänningar där mitt framför mina ögon! Åh, sånt gillar vi. sen åkte jag en trappa upp och där hängde massor utav saker som hade stora röda lappar med 100 eller 150 kr på sig! Saker som jag spanat på tidigare, redan innan jag for till amerikat som dom nu hade sänkt. Jag plockade på mig en hacka, men så när jag kom till omklädningsrummet så hade dom ju stängt det! Typiskt. Jag var ute för sent. Ja ja, antingen var det en högre makt som talade till mig att spara på mina pengar, eller så var det bara inte så att jag fick prova nåt idag utan får återvända en annan dag helt enkelt. Men roligt i alla fall att veta att dom just nu har massa rea. Ifall nån annan känner för att springa dit och roa sig =)

Det känns lite bättre i själen idag, kanske för det fina vädret eller för att jag har ätit lite choklad eller för att jag ska träffa lilla Hanna imon, som alltid är lika underbar att prata med och lyssna på. Eller så är det bara en bra dag helt enkelt. Skönt att ha sådana ibland oxå, eller vad säger ni?

Jag vet inte om det är en bra idé eller inte, men jag har i alla fall blitt medlem på en dejting site, igen. Tänker inte säga vilken så ni kan leta upp mig. Jag vill dejta lite nu under sommaren, det är roligt att dejta! Träffa nya människor, i detta fallet killar. Bli utbjuden, lite trevligt sällskap och trevliga konversationer ja allmänt kul, eller kanske inte värt det? Sen att försöka att förtränga en viss person lite grann. Jag vet ju inte vad denne håller på med när jag är här, eller om denne ens har samma "känslor" som jag har. Så då kan det vara bra kanske att få lite distans och bara ja, ha det roligt. Men men. Dom säger ju att det inte dyker upp nåt när man letar efter det, men hur går det då ihop att folk hittar varandra på nätet, där letar man ju uppenbarligen efter nån? Ja ja.

Som avslut på dagens inlägg så tänkte jag dela med mig av en underbar låt som för tillfället är min favorit. Det är en bra text som man kan läsa och tänka över när man känner att nåt känns lite motigt eller rent hopplöst, jag och Linnea lyssnade mkt på denna i USA så det är väl kanske lite våran låt. Men ändå en pepp låt för mig. You guys don't have to agree. Men ändå.

Kramiss så länge!

//Frieda K*

Kris Allen - No Boundaries:

Seconds, hours, so many days
You know what you want but how long can you wait
Every moment lasts forever
When you feel you lost your way

And what if my chances were already gone
Started believing that I could be wrong
But you give me one good reason
To fight and never walk
away

With every step you climb another mountain
Every breath it's harder to believe
You make it through the pain, weather the hurricanes
To get to that one thing

Just when you think the road is going nowhere
Just when you almost gave up on your dreams
They take you by the hand and show you that you can
There are no boundaries

I fought to the limit to stand on the edge
What if today is as good it gets?
Don't know where the future's headed
But nothing's gonna bring me down

I've jumped every bridge and I've run every line
I've risked being saved but I always knew why
I always knew why!

So here I am still holding on

You can go higher, you can go deeper
There are no boundaries above and beneath you
Break every rule 'cause there's nothing between you and your dreams

With every step you climb another mountain
Every breath it's harder to believe
You make it through the pain, weather the hurricanes
There are no boundaries...

Snygg kille dessutom! Underbar röst oxå för den delen =)