fredag 6 augusti 2010

Ett steg närmre...

Ja, då var biljetten till L.A bokad! Det var ett jäkla jobb må jag säga, tiderna och priserna gick inte riktigt ihop så jag satt väl där i några timmar innan jag hittade en som passade bra. Den gick på ca 7000, så det var ju överkomligt. Tycker synd om lilla Charlie som får betala betydligt mer för sin biljett. Jag fattar inte varför det är dyrare och mkt sämre tider från Stockholm än Göteborg, trodde det skulle vara tvärtom. Men kanske fler som vill åka till och från Göteborg, så dom gör bättre turer där emellan. Vad vet jag...

Det känns i alla fall väldigt skumt att jag om två veckor ska åka tillbaka, jag kom ju precis hem känns det som!! Tiden bara rinner iväg. Jag känner att jag inte alls har hunnit umgås så mkt med alla vänner som jag hade velat. Kommer att bli jobbigt att klämma in alla under en vecka och två dagar, samtidigt som jag ska hinna packa och köpa allt som man behöver inför resan. Jag tänkte bara ta med mig en väska denna gången, då jag kanske kommer att shoppa lite mera nu när jag är borta. Så då kan jag köpa en väska och lägga till dom pengarna, eller om man får ha en extra väska så har jag en till godo. =)

Ja, vad förväntar jag mig av denna terminen då? Om jag får tänka helt fritt och önska precis vad jag vill så hoppas jag att jag lyckas få en roll i nån serie/film eller teater föreställning, men det är lättare sagt än gjort. Sen hoppas jag oxå på att träffa den stora kärleken en gång för alla. Och det hade nog vart det bästa, för då kan jag gifta mig med honom, och i sin tur få ett arbetstillstånd som gör att jag kan ta vilket jobb jag vill, jag får stanna i landet utan att behöva plugga och det finns inget hinder för att söka roller. Eller söka roller kan jag göra i vilket fall, men om jag skulle bli vald så uppstår problemet med att jag inte enligt visum reglerna får ta emot pengar. Men om jag då är gift så har jag tillstånd. Ja ja, vi får väl se vad som händer och vart allt leder. Ni lär nog alla få ta del av allt här på bloggen. Så även om det är ett mega hav och tusentals mil emellan oss, så är jag bara ett musklick bort =) Vilken serie hade jag helst velat vara med i då? Svårt val, NEJ! Bones såklart, att få spela mot David Boreanaz och Emily Deschanel hade varit en ära och det häftigaste jag kan göra! Eller Smallville, The Mentalist, Criminal Minds eller Melrose Place. Ja det är de serierna som jag helst skulle vilja ha en liten roll i, eller en stor om jag får välja själv. Eller att man får chansen att vara med i en ny film hade ju inte heller varit helt fel. Nu sitter säkert vissa av er som läser detta och tänker, "men snälla lilla Frieda, tror du verkligen att det kommer att hända? chanserna är ju små, och det är hur svårt som helst och en mega konkurrens." Ja det kanske är sant! Men jag sa ju att OM jag får DRÖMMA och TÄNKA fritt så är det detta som jag vill och har i tankarna. Så kan vi bara be och hoppas att det är nån där uppe som tycker att det är min tur och chans att få det jag drömt om hela mitt liv!

För att fortsätta på drömmarnas bana, idag var jag med Anna och såg "Letters to Juliet" den var överraskande bra! Mkt romantisk och rörande, tårarna infann sig i ögonvråna då och då. Mina andra stora dröm är nämligen att hitta den där stora kärleken som (förhoppningsvis) finns nånstans där ute. Kan alla andra hitta sina "soulmates" så borde väl jag kunna det jag med. Denna filmen fick mig att längta och vilja och hoppas lite mera. Jag vet att man inte ska leta och tänka på det för mkt, för då händer och kommer det aldrig. Men det är inte så lätt att släppa när det är en stor del av en. Men kanske om jag fokuserar på min karriär och att ha roligt, för det kommer vi verkligen att ha! så kanske det kommer av sig själv, när och där man minst anar det!

Jag ska i alla fall unna mig massa roliga nya kläder, skor och smink och kanske tom en Iphone när jag kommer dit! Jag får ju in min lön bara några dagar innan jag åker. Så lite kan jag allt unna mig tycker jag. Men nu kommer det att hållas i pengarna! Inte slösa. Dock ska jag lägga ut pengar på nya headshots, det måste jag ha om jag ska söka roller!

Nej, nu orkar jag inte skriva mera för idag. Men vi hörs snart igen!

Åh, bara två dagar kvar på Lyckohjul! Underbart!

Puss och Kramiss

//Frieda K*