torsdag 5 augusti 2010

Bara två veckor kvar nu!!

Shit ja snart är det dags att åka tillbaka till L.A igen! Runt den 18 augusti så åker, eller flyger jag tillbaka. Jag sitter nu här på torsdagskvällen och försöker att boka en någorlunda billig och bra flygbiljett, men det är inte det lättaste. Just nu ligger dom på runt 8000. Förra terminen fick jag en för 6400. Så det är lite skillnad. Men det är väl priset man får betala! =)

Så, vad har hänt sen sist, det var ju ett tag sen jag uppdaterade. Förlåt. Känns som jag bara har jobbat, jobbat och åter jobbat på Liseberg. Och jag är så trött på det nu så jag kan kräkas!! Har nog varit där för länge. Men jobbet är så enformigt, monotomt och icke stimulerande. Det är nog därför det är så tråkigt och jobbigt. Men jag har bara två arbetsdagar kvar nu, så det ska vi väl klara av. Det är lite blandade känslor över att åka tillbaka. Jag känner mig peppad inför hösten och denna terminen. Jag kommer troligen att få läsa de kurser som jag vill, men som jag "egentligen" inte får för att dom ingår i teater programmet, men min snälla drama lärare som jag hade förra terminen har frågat och lagt in ett gott ord för mig, så det löser sig nog. Så det känns mycket mera värt pengarna än om jag hade fått läsa andra kurser som inte riktigt är exakt vad jag vill. Det jobbigaste med att åka tillbaka är att lämna alla nära vänner som man nu re-connectat med här hemma under sommaren. Hatar att säga hej då. Men vill man nåt så får man offra lite. Och nu är det dags för lilla Frieda att visa vad hon en gång går för! Så får vi hoppas att alla kort är i min lek och att jag når dit jag vill...

Sen kommer inte min lilla Linnea att vara där denna terminen. Men Charlie ska med tillbaka, vilket känns mkt bra, och vi kommer att bo tillsammans hos en man som vi lärde känna förra terminen i hans stora hus. Så det är ju bra. Och nu ska jag så fort som jag bara kan ta mitt California Driver's License! Så alla bilförare i och runt O.C och L.A får se upp för lilla mig! He he.

Jag tänkte nog göra om denna bloggen till en slags video blogg där jag filmer lite då och då, och kanske varvar med lite inlägg. Kan ju vara roligt för er som är kvar här hemma när kylan börjar krypa sig på, att se mig ligga på stranden och surfa och massa annat kul. =) Vi får se vad det blir av ett...

Jag ska försöka att uppdatera så ofta jag kan. Så ni kan ha god koll på vad jag har för mig over there.

Hade mkt som jag ville skriva om men kommer inte på nåt bra så här nu i skrivande stund. Så det kanske lossnar när jag har sovit... men först ett favvo avsnitt av Bones! =)

So long!

//Frieda K*