lördag 7 november 2009

I know that I've got issues but you're pretty messed up to...

Hej igen!
Vet inte riktigt varför jag använde det som rubrik. Tycker bara att det är ett skönt låt citat ur Kelly Clarkson låt "My life would suck without you". Nu har jag snart ätit klart min frukost, fast om man kollar på klockan så är det egentligen "past due" för frukost tiden. Men jag unnade mig själv att sova lite längre idag. Det var en mycket rolig fest igår. Lite bilder på galenskapen finner ni längst ner. Jag kom hem till Hanna lite tidigare och hjälpte till att fixa det sista. Hon hade pyntat så fint. Det såg riktigt läskigt ut när vi släckte alla ljusen. Sen fick jag lite mat oxå. Det bjöds på god soppa. =) Sen så ramlade det in folk på rullande band. Det var alltifrån Lady Gaga, Michael Jackson till Rödluvan och ett troll. Så det fanns nåt för allas smak om man säger så. Jag var väl hemma vid tre cirkus. Och en klasskompis till Hanna sov på min soffa. Så då låg man och
tjötade lite innan man somnade.
Min hjärna är rätt tom idag eller just nu så det blir troligtvis inte så långt inlägg nu. Skriver nog mera senare. Hanna, Ylva och några fler skulle ut ikväll. Dessa människor som ska festa hela tiden...nej skämt å sido! Det gör väl jag med när det kommer omkring. Men jag var lite sugen på att hänga med. Men jag tror att mina cash säger stopp. Jag både vill och inte vill. Av olika anledningar. Det var längesen jag var ute, jag och Hanna har inte vart "ute" och festat ihop på ett bra tag plus att vi hann inte umgås så mycket igår på festen då det var sjukt mycket folk där och har man själv fest så känner man ju alla som kommer på ett eller annat sätt. Så det blev liksom inte att vi hann umgås så mycket som vi hade önskat. Så då hade det ju vart skoj att hänga med gänget ut ikväll. Men jag tror nog att jag får hoppa det. Det kommer komma fler tillfällen. Och vi ska ju ha teater rep imon hela dagen, plus på måndag. Sen kommer vi att träna rätt mycket nästa vecka oxå. Så vi får vår beskörda del av umgängestid ändå skulle jag tro.
Vad står på agendan idag då? Jag ska åka till Mölndal faktiskt och hälsa på Linda. Har ju inte sett hur hon bor ännu! Så det ska bli trevligt. Sen ikväll vet jag inte riktigt. Det hade ju vart trevligt att träffa någon, se på film eller nåt. Men alla verkar ha saker planerade. Ja det är ju Lördag så det är inte så konstigt om det är så. Men vi får se, kvällen är ung och det kan hända mycket innan den är slut!
Jag skriver mera ikväll. Tills dess - Take care!