onsdag 24 mars 2010

"Is it really just another crush..."

Att jag alltid lyckas. Ja jag har nämnt det i nåt inlägg tidigare. Att jag har lyckats att bli intresserad utav min drama lärare! Det är ju sjukt smidigt av mig, verkligen. Med tanke på att det kommer att bli väldigt svårt att få ut nåt av det här då han måste betygsätta mig, och vi vet ju alla hur hårt det är med lärare som dejtar elever speciellt om dom är i samma klass. Dock så är han inte professor som de andra lärarna. Nej han är Graduate Student. Så han går sina sista två år samtidigt som han undervisar. Så ajg vet inte hur reglerna är för de som har det så. Men jag kan ju logiskt tänka att det inte är speciellt professionellt att inleda något med en elev i sin egen klass. Även om inte jag skulle ha nåt emot det. Åh, vad jag har ställt till det för mig! Sen har ju vi kvinnor en tendens att överanalysera saker och ting, eller håller ni inte med mig? Och jag vill att ni ska analysera detta åt mig, och snälla var OBJEKTIVA! Jag behöver höra sanningen och inte det jag vill att ni ska säga. Ok,

Idag efter min sista klass så gick jag och käkade lunch med Sofia. Vi satt ute på gården ett tag, sen så gick vi in genom Food Court som det heter, ställt där alla mat ställen finns samlade. Så när vi passerar Juice it up så ser jag min kvinnliga drama lärare och genast tänker jag att Paul måste vara i närheten då dom går i samma klass och spelar en pjäs ihop. Så mkt riktigt, lite längre fram stod tre personer. Två av dom mina andra lärare från min teater klass. Dom såg mig komma, vinkade och hälsade snabbt. Jag sa snabbt hej till dom med. I mitten står han, min drama lärare Paul som är mitt objekt för kärlek just nu. Han vänder sig om när han ser att Brian och Molly pratar med mig, så ler han stort och säger hej till mig, jag rodnar (tror jag) och säger hej tillbaka, medan vi går mot utgången, frågar han hur det är och jag svarar och frågar det samma. Det känns på nåt sätt som att han vill fortsätta att prata, vilket jag gärna vill. Även om det är en liten awkward situation med alla andra personer runt omkring. Men han är vänd åt mitt håll hela tiden medan vi går ut. Och ja, det är säkert bara så att han är trevlig, för det är sån han är som person. Men jag vill verkligen tro att det är mer än så, för att jag känner mer och mer varje gång jag ser honom! Och idag så såg han extra fin ut. Vilket inte direkt gör saken bättre. Så mina vänner, vad tror ni? Är det bara jag som fantiserar att han kan vara intresserad, eller kan det vara så att han känner nåt oxå? Han kanske har "picked up on my emotions"(förlåt kom inte på nåt bra att säga på svenska). Jag menar han är ju skådis, och skådespelare är bra på att känna av känslor. Men jag vet inte. Jag håller på och spelar upp den här scenen om och om igen i mitt huvud så jag blir nästan tokig! Samtidigt som det är härligt att vara kär och ha ett litet span objekt, så är det jobbigt för att man vill ju att det ska gå vidare och man vill veta om den andra personen känner nåt, om det är värt att "ödsla" sin tid på eller vad man ska göra.

Jag har en liten plan som jag hade tänkt att jag skulle göra, för att försöka luska ut vad han kan tänkas känna eller ge han en hint att jag känner något. Killar kan ju som vi vet vara lite tröga, dock tror jag att Paul inte är det. Men i alla fall. Jag hade tänkt mig följande:

Att jag ska skriva ett mail, troligtvis imon då klockan är närmare ett på natten nu och det skulle se lite knäppt ut om det damp ner ett mail i hans inbox vid den här tiden. Jag vill ju inte avslöja mig för mkt, men ändå vill jag lägga det på en nivå högre än vad andra elever i klassen gör och som sagt, ge honom en liten hint om vad jag känner. Det finns en teater utanför skolan som visar shower där min teaterklass lärare är med i, som man kan gå och se. Denna ligger dock ett litet "slum område" och är kanske inte så säkert för mig att vistas själv kvällstid. Han bor i detta område dessutom! Don't ask me why, it's cheap maybe? Så vad tror ni om detta som en början till ett mail...(vi kallar honom Bruce för att minimera risken att obehöriga förstår, dock försvårar svenskan det en del, men ändå)

...Hi Bruce! It was nice seeing you Yesterday. I hope everything is good with you. I'm studying for my last midterm before springbreak. I actually wanted to ask u a question. The theatre in G.C down in S.A, I'm really interested in going there and watching the show V. What are the showtimes, and when is a good time to go? Since noone of my friends here are that into theatre I'm gonna have to go by myself, by bus. Do you know which bus that rides down there from F? I'm looking forward to seeing you and Jenny in B.T.E! Anyways, I'd appreciate if you could get back to me, when you have time! Take care, and if we don't meet before springbreak! Have a great week and see you the week after!

Frieda...

Ja som ni ser så använde jag lite andra namn både på honom och på tjejen, ställena och så. Bara för att minimera risken innan jag väljer att släppa den själv. Sen är det lite roligt att skriva kryptiskt oxå! :) Så nu lägger jag bollen hos er och hoppas att ni kan hjälpa mig med detta! Var objektiva, säg vad ni tycker! Kan jag skicka detta? Jag väntar med att skicka tills ni läst och kommenterat! I'm trusting you guys!


Vi ses snart igen!

Pöss och Kramiss :) :)

Frieda K*