fredag 30 oktober 2009

Friday sweet Friday...

Ja så var det helg igen ja! Men denna helgen kan jag faktiskt njuta av, jämfört med de tidigare helgerna då jag inte gjort speciellt mycket mer än på veckodagarna. Denna helgen ska jag nämligen med min teatergrupp till Koster! Vi ska festa, umgås och kanske öva lite på pjäsen oxå. Vi får se vad det blir.

Det är sjukt hur snabbt tiden går ibland. Jag satt här och räknade dagarna och det är faktiskt bara 2 veckor kvar tills jag börjar jobba igen! Även om det är allt annat än heltid, men det är jobb minst två dagar i veckan i alla fall. Och även om det är på helgen så är det jobb. Det är det som räknas. Så tiden har gått rätt fort ändå. Och jag känner ändå att jag nästan har gjort någonting varje dag. Jag tror faktiskt att jag har tagit mig ut ur lägenheten minst en gång per dag. Även om det bara har varit för att gå till gymmet, affären eller en cykeltur. Det känns ganska bra. Jag har faktisktr väldigt svårt att sitta inne en hel dag och inte göra någonting alls. Jag får lite ångest då. Det känns som om att man slösar bort dagen liksom. Även om det är kallt och regnigt ute. Den dagen kommer ju aldrig att komma tillbaka! Den är borta för evigt. Tänker man i så stora aspekter så är det lätt att bli galen...

Jag satt och kollade igenom mina bilder på facebook igår kväll. Och snubblade över lite foton då jag hade lugg för inte så längesen. På vissa bilder såg det lite roligt ut, men på vissa så såg det faktiskt rätt snyggt ut. Så jag vet inte om jag borde klippa lugg igen kanske? Den är ju jobbig att stajla, oc när den börjar växa ut så får man hålla på och trixa med den. Men det ger ansiktet en snyggare form och själva håret blir mer en frisyr än att bara hänga ner på axlarna, som det gör nu. Även om jag trivs med det så. Jag vet inte. Är lite osäker. Jag avvaktar lite till. Eller vad tycker ni?

Kanske inte de bästa bilderna, men jag bara tog två som gick snabbt att hitta.
Nej nu ska jag börja göra mig i ordning, för snart bär det av mot Koster!

Vi syns efter helgen, på söndag skulle jag tro!
Ha det underbart!

Så vad säger ni? Med eller utan lugg?
Tål att tänkas på i alla fall...
XoXo - Frieda K*