lördag 24 oktober 2009

Lördag, underbara Lördag...

Ja vad ska man säga. Så var det lördag igen och som jag nämnt förut så har jag ju inget jobb på vardagarna så det är svårt för mig att njuta av att vara ledig på helgen, det blir liksom inte samma sak. För det är ju helg för mig på vardagarna oxå. Jag börjar ju jobba på Liseberg igen den 13 nov, så då blir det inte heeeela veckan som man går hemma.

Jag vet inte riktigt vad som står på tapeten idag. Julia frågade om jag ville hänga med till Flame ikväll och sjunga lite karaoke, det hade ju varit trevligt. Om man haft pengar hade det ju varit roligt. Men fattig jag det är vad jag är för tillfället. Kommer få sitte inne i min lägenhet de närmaste veckorna, så trist att det ska vara så för vissa. När andra rika människor som aldrig behövt jobba en dag i sitt liv utan lever på "pappas" pengar kan roa sig kungligt och göra allt möjligt. Oj, det var inte meningen att slänga skit på nån. Men det är lätt att det blir så tyvärr.
Vad jag menar är bara att livet hade varit lite lättare om man hade haft lite mera pengar att röra sig med. Jag anser inte att man blir lyckligare av mer pengar, eller jo det är precis det jag gör! För att det man kan köpa och göra för pengarna skänker ro i själen och en tillfredsställelse som heter duga. Jag hade t.ex kunnat gå på New York Film Academy och betalat allt själv. Jag hade kunnat resa och se alla exotiska platser, få nya vänner och nya upplevelser. Ja, listan kan göras oändlig. Men faktum kvarstår att lycka kan inte köpas för pengar, och jag är faktiskt hellre fattig, lycklig och omtyckt. Än att ha mycket pengar, för den som har mycket vill ha mer och jag tror det kan bli svårt att uppskatta de små egenheterna som livet faktiskt bjuder på ibland. Som när man hittar den där tröjan eller jackan på rea och blir stormförjust att man inte köpte den när den faktiskt var dubbelt så dyr! Ja det finns mycket som kan skrivas ner på den listan oxå. Apropå listor, jag kanske ska dela med mig av lite listor. Ja, varför inte...

Bästa TV-serierna just nu:
BONES
MELROSE PLACE
GOSSIP GIRL
SMALLVILLE
CRIMINAL MINDS

Bästa låtarna just nu:
HAPPY - LEONA LEWIS
21 GUNS - GREEN DAY
STRAIGHT THROUGHT MY HEART - BACKSTREET BOYS
I DON'T BELIEVE YOU - PINK
3 - BRITNEY SPEARS

Bästa sakerna att göra i höstmörkret för att inte förfalla totalt:
*SE TILL ATT HA MINST EN ROLIG SAK ATT SE FRAM EMOT VARJE VECKA, BIO, EN MIDDAG HOS NÅGON, UTGÅNG, ELLER KANSKE EN SHOPPING DAG.
*OM DU HAR GYMKORT, GÅ TILL GYMMET SÅ OFTA DU KAN. RESULTATEN KOMMER SNABBARE, DU FRIGÖR BRA ENERGIER SOM FÅR DIG PÅ BÄTTRE HUMÖR OCH DU KOMMER UT FRÅN HEMMET EN STUND.
*LADDA NER ELLER KÖP EN MASSA BRA SERIER SOM DU KAN TITTA PÅ NÄR DET ÄR SOM MÖRKAST OCH REGNIGAST. EN STUNDS RESA TILL NEW YORK ELLER MIAMI KAN VARA NOG SÅ BRA TERAPI.
*PLANERA INFÖR NYÅR OCH LISTA VAD DU SKA GÖRA FÖR SKOJIGHETER NÄSTA ÅR.
*SE TILL ATT UMGÅS MED DINA VÄNNER SÅ MYCKET DU KAN. ATT VARA ENSAM FÖR MYCKET I DENNA ACK SÅ DYSTRA TID KAN FÅ VEM SOM HELST ATT FÖRFALLA...

Ja mer än så blir det nog inte just nu. Jag kanske skriver mera ikväll. Beroende på vad jag hittar på idag. Kanske blir det Flame med Julia, eller så blir det filmmys med Sandra eller nåt annat som jag inte vet just nu.