söndag 13 december 2009

Visum dags!

Nääe! Nu har det gått en vecka, nästan sedan jag senast uppdaterade! Åh, vad trött jag blir på mig själv ibland. Men men, det blir så ibland. När jag har åkt till Cali så lovar jag att bli bättre och försöka uppdatera oftare. Då kanske det är fler som läser och är intresserade av lilla mig.

Vad har hänt sen sist då? Tja, inte så mycket. Eller lite, jag och Julia. My lovley Julia. Hon är så vacker som få! Jag menar det verkligen! Hon är så sjukt snygg! Som en filmstjärna. Ha ha, jag brukar säga det till henne ibland och hon rodnar och säger, "nej då, det gör jag inte alls." Så sött. I alla fall, vi var ute i fredags på Park Lane, där jag inte varit på ett bra tag. Sedan mina crazy days, då vi alla girls, Sandra, Linda, Kattis och Jonna var singlar och flitigt besökta detta ställe minst en gång i veckan! Men i fre var det väldigt roligt. Vi dansade, oh boy vad vi dansade! Som två galna blondiner. Vilket vi var/är. Och det fick man ju skit av. En kille, vet inte vad hans problem var kom fram till oss och frågade varför vi var så "brattiga" och kallade oss för trasdocka 1 och 2. Och sa att vi minsann inte alls är så snygga som vi tror att vi är. Om detta var ett sätt för denna stackars sate att ragga på oss så lyckades han ju inte. Knäpp dude i alla fall. Som om inte detta var nog. Nej när vi stod och väntade på vagnen hem vid 7Eleven så kom det fram två killar, ganska söta. Den ena sa att vi var två söta tjejer som han ville prata lite med, men sen sa han "ja, fast ni är nog inte så smarta" Och hur f-n vet han det? Känner han oss? Är det bara för att vi är blonda eller vad? Shit, jag är så trött på att bli dömd efter utseende när man går ut. Är man två blonda tjejer, som ser bra ut, har kul på dansgolvet, släpper loss lite och bara vill ha kul. Ja då blir man kallad för det ena och det andra. Och smart, det ska man verkligen inte tro att man är! Åh, idioter alltså! Jag blir så trött. Nej, jag ska nog färga håret svart, börja svart sminka mig runt ögonen och gå kläd i sopsäck så kanske man inte får samma stämpel. Men det skulle ju inte vara jag. Så skit samma, jag är den jag är, ser ut som jag gör och folk får ta mig som den jag är. Shit, kom det där från mig? Nej, tror det var nåt infall jag fick bara. Ja ja, whatever.

Imon bär det i alla fall av till Stockholm för att fixa visumet till USA! Dock har jag inte tid fören på tisdag kl tio. Men jag åker upp imon, sover hos Ylva och sen åker från henne till ambassaden. så hoppas jag att hon och jag kan gå ut på stan en sväng imon kväll. Dock är det måndag, men det borde ju finnas nåt trevligt häng som man kan sitta en stund på.
Är lite nervös för intervjun dock och själva besöket på ambassaden. Jag har ju gjort det en gång förut, men ändå. Det är så mycket säkerhetspådrag och alla papper och allt annat. Man får inte ens ha med sig mobilen in på ambassaden! Jobbigt. Ja ja, Ylva får väl ta hand om den så länge. Jag får ta på mig en armbandsklocka eller nåt så jag vet vad klockan är.

Nej, det kanske är dags att sova så man orkar upp imorgon. Jag måste till banken innan jag åker för att betala in visum avgiften. Annars är jag körd.

Men jag hör av mig hur det gick och med (förhoppningsvis) lite bilder från Huvudstaden om nån dag eller två.

XoXo - Frieda K*