torsdag 19 november 2009

Hjulet snurrar men hamstern står bredvid...

Det är ungefär så jag känner mig just nu. Att hjulet som i detta fallet representerar livet snurrar på i sin normala takt och hamstern, jag står bredvid och tittar på. Det händer verkligen inte nånting! Eller det gör det kanske, men jag är i alla fall inte delaktig i det. Jag avskyr att leva så här, gå upp, göra frukost, se på TV, kanske gå till gymmet, surfa på datorn, käka middag (ibland), se på TV (även om det känns bättre att se på TV när det är mörkt än ljust) och sen gå och lägga sig för att nästa dag börja om igen och igen och igen... ja ni fattar. Ibland kanske det blir en liten bio nån kväll, en fika eller nåt liknande. Men faktum är att de flesta utav mina dagar är fyllda med ingenting. Detta tycker jag är extremt jobbigt, då jag är en person som älskar utmaningar, gillar att hitta på nya och gärna lite udda och kanske rentav galna saker! Hallå! Jag hade väl inte ansökt till Wipeout annars, eller Robinson, hoppat Bungyjump eller ja allt annat galet som jag gjort i mina dagar. Därför tycker jag att det är jobbigt när livet hamnar i detta lilla hamsterhjul där dagarna bara går men man gör inget vettigt med dom. Jag får faktiskt lite ångest om jag ska vara ärlig. Då vi ändå lever i ett ganska så stressigt samhälle där man ska hinna med allt inom så kort tid och samtidigt hålla sig frisk, fräsch och snygg, vara lycklig, tjäna pengar och samtidigt hinna leva. Så känns det extremt jobbigt när man har dagar då man knappt går utanför lägenheten! Just nu skulle jag vilja ha ett jobb, gå upp kl 6 för att komma hem kl 16 och känna att det är skönt att vara hemma! Just nu så känns det inte alls skönt. Och även om det regnar och är kallt, blåsigt och lite mörkt ute så känner jag ändå en press och ångest över att jag sitter hemma. Jag bor ju själv dessutom och har oftast bara mig själv, min dator och min TV att på ett eller annat sätt kommunicera med. Vilket kan göra vem som helst lite galen, deprimerad och allmänt down. Jag mår bättre när jag går ut, även om det bara är till gymmet eller affären en stund. Men det är skönt att se folk och komma bort från mina 4 väggar. Åh, enough med klagandet nu. Men en sak till bara, jag är inte en person som gärna jobbar 9 - 5 varje dag. Det är bara ännu ett hamsterhjul, fast man är med i hjulet och snurrar men man gör inga roliga stopp på vägen. Nej det är därför jag åker till The States och ser om livet kan bli roligare där. Om inte, så får jag väl ta det beslutet då. Jag är en person som lever för stunden och i nuet. Jag är kass på att planera och vet inte vart jag är eller vart jag bor om 3 år. Både skrämmande och skönt. Många skulle bli helt galna över att inte ha kontroll och koll på sitt liv. Men jag blir tvärtom, är det för kontrollerat och utstakat blir jag galen. Så kontroll freak, nej tack!

OMG! Det ringde precis en tjej från Titan Televison, dom som har hand om Förkväll på TV4. Jag har (än en gång) anmält mig till ett program. Detta var innan jag hade kommit så långt i mina USA planer. Varje torsdag har dom kärlek, relationer och dejting som ämne. Och är man med på mötesplatsen, vilket jag är så kan man ansöka om att dejta en kille i TV. Det var en kille där som jag fastnade för, för ett tag sen. Jag skrev några rader, dom tyckte det var intressant. Ringde mig förut och frågade lite. Om denna killen som jag nappade på tycker att jag verkar intressant så får jag åka till sthlm nästa tors och vara med i Förkväll med två andra brudar där han sen väljer en av oss som han vill gå på date med. Synd bara om han nu väljer mig, vi går på date och blir sjukt kära, och jag drar till USA i Jan. Det skulle väl bara vara ödets ironi antar jag. Alltså skulle detta scenario ske, så skulle jag bli sjukt arg på de högre makterna. Då jag i snart två och ett halvt år har mer eller mindre "letat" efter en partner men inte lyckats hitta någon, och skulle jag då två månader innan jag drar hitta min "soulmate" Nej, det finns bara inte. Ja ja. Jag får hålla er uppdaterade på detta.

Jag ska om en stund dra mig bort till gymmet för att köra ett S-Core pass. Vet inte riktigt vad jag gett mig inpå. Men det kan la va spännande. Jag kan inte sitta här heeela dan. Jag har ju en kropp att ta hand om. Ska man in i underhållningsbranschen så får man ha en kropp därefter, vilket jag inte riktigt har just nu, men om ett tag, förhoppningsvis!

Ja och till helgen blir det jobb. Inte jätte många timmar men man kommer ut från hemmet en stund i alla fall. Och på måndag så ska jag ev hem till Linda och se hennes lilla Amanda! Så sjukt att hon har barn, men men. Nån gång skulle det väl ske. Min tur kommer om, ja ett antal år framöver.

Nej nu ska jag nog ta något att äta. Igår innan jag tränade hade jag bara käkat frukost. Jag orkade inte alls mycket. Jag måste skärpa mig med att äta mera. Men har man inte så mycket pengar så är det inte så lätt. Men när jag tränar så behöver jag födan. Ja ja. Ha det bäst tills nästa gång! PÖSS

En liten bild på min "styvsysterdotter":



XoXo - Frieda K*