fredag 6 november 2009

Sista lediga helgen - Halloween fest!

Hej alla roliga, coola, tråkiga, ja vad ni nu är på för humör eller så. Jag ville bara skriva ett litet inlägg när jag är inne på nätet. Det blir inte så mycket nu, för att jag har så kasst med cash och inte har råd att ladda på mitt internet så ofta. Men idag tänkte jag att, äsch det är Fredag så då får jag unna mig lite surfande!

Det är min sista helg innan Liseberg börjar igen, närmare bestämt nästa vecka. Jag var där i onsdags och hämtade kläder, skrev kontrakt och så inför julen. JUL! Herregud det känns sjukt att det är JULAFTON om typ en och en halv månad... Men men, tiden rinner iväg. Och vi med den...

Jag kommer hinna få in julkänslan och även kanske tröttna på julen innan den ens har börjat! Jobbar man på Liseberg under julen så efter en månad så står en tomtar, granar, lussekatter och rött en upp i halsen. Det är julsånger i parken dag ut och dag in. Och allt annat som hör julen till. Men det är rätt mysigt samtidigt oxå...

Vad annars. Denna sista lediga helg som jag faktiskt aldrig trodde skulle infinna sig så snabbt som den faktiskt gjorde. Jag har alltså gått hemma i typ 25 dagar utan att ha jobbat en timme! Ja det gick, långsamt, segt, jobbigt var det emellanåt men ibland rätt skönt. Men jag tror att jag föredrar att ha ett jobb. Inte bara för inkomstens skull utan för att man har någonting att uppehålla dagarna med. Spec i dessa lite gråa, mörka och regniga tider. Sen så blir det ju andra bullar till våren, då det förhoppningsvis bär av mot US and A!!

Ja, men ikväll blir det HALLOWEEN party hemma hos lilla Hannie i Frölunda! Det ska bli himla roligt, jag tänker bli full, prata med massa nya människor och bara ha det trevligt helt enkelt! Umgås och känna att livet leker så att säga. Och glömma av allt annat dåligt som kan vara där emellan...Hanna, denna lilla jenta. En sjukt go och trevlig tjej som jag lärt känna genom mihn teater grupp och vi har kommit varandra nära. Vilket jag är mycket glad för! Vi har så roligt tillsammans, man kan prata om vad som helst med henne utan att känna sig dum, dömd eller något annat. Jag säger självklart inte att mina andra vänner gör det! NEJ, verkligen inte. Men man har ju en speciell relation till sina olika vänner, som skiljer sig sins emellan. Ja ja, hur som helst så ser jag mkt fram emot denna kvällen! Jag ska sluta skriva nu, platta mitt hår, slänga på mig lite smink och bege mig hem till Hanna som inte bor så långt ifrån mig. Jag ska hjälpa henne och Ylva som kommit ner från stora huvudstaden att pynta lägenheten, och käka middag hos henne sen!

Vi syns igen imon. Då jag berättar mera och kanske lägger upp en och annan bild på vad som bjöds under kvällen...

Åh, jag höll på att glömma. Jag fick ett mail från en kille i USA tidigare idag, en potentiall "roommate" och jag har skickat lite bilder på mig själv för att han ska se hur jag ser ut. Detta var andra omgången av bilder. Han skrev så här första gången: "you will definatley turn some heads here..." och denna gången skrev han: "you are definatley going to break some young boys hearts..." Ha ha, det kan man leva på ett tag...vilket jag kommer att göra oxå. Nej got to go! Vi ses imon!

XoXo - Frieda K*