måndag 7 december 2009

All good things comes to an end...


Hallå där! Förlåt att jag inte har uppdaterat på, över en vecka! En vecka och en dag är det visst idag. Det har varit rätt mycket med teatern och annat runt omkring.

Längst ner ser ni lite bilder backstage inför vårt uppspel nu senast. Det var sjukt roligt och det var extra roligt att spela en pjäs som vi hade kommit på från idé till färdig produktion! Det är dock mycket svårare än att spela en helt färdig skriven pjäs, då man redan där har halva jobbet gjort. Men det är så mycket roligare att göra sin egen. Även om Masjävlar från förra året var sjukt rolig och ändå rätt svår. Men ja, ni fattar grejjen.

Vad har mer hänt denna veckan? Ja jo, han kom, han ringde sen inget mer. Vem pratar jag om nu? Ja det är killen från Örebro. Killar, jag är så trött på dessa män. Singlar, eller inte, spelar ingen roll. Dom är idioter hela högen ändå. Nej, inte alla kanske. Men tyvärr de jag råkar stöta på och som jag har stött på de senaste två åren. Dom vågar så himla mkt i början, när det mest är prat och inte så seriöst då är det frid och fröjd. Men så fort det kommer till kritan eller när det börjar bli det minsta obehagligt, så drar dom, vänder bort näsan och springer åt andra hållet. Ja, för er som inte minns vem jag pratar om så är denna killen en upptagen kille från Örebro, som jag har pratat med i ca 3 mån tid. Han har en tjej men vi har ändå snackat med varandra och vi har planerat att träffas när han nu var har i helgen. Han ringde mig i fredags, med den sexigaste rösten ever. Han sa att det är klart att vi ska ses nu när jag ändå är här utan tjejen och vi bestämde oss för att höras av på lördagen. Efter vår sista föreställning och inpå kvällen på vår fest så messar han. Vi små flirtar via sms ett tag, men kommer aldrig riktigt till kritan. Sen så helt plötsligt när jag frågar, men ärligt ska vi ses ikväll? så svarar han att han inte tror att han kan för han ska spela match tidigt imon. Då flippar jag och hör inte av mig mera. Nehe, men tack då va kul, spännande, hejdå! Ge mig inte hintar på att du vill ses! Ring mig inte mitt i natten dan innan och säg att det är klart att vi ska höras och ses och passa på nu när du är här. Jag tror han är som Hanna uttryckte det: "En kille som i tanken inte har några som helst problem att vara otrogen, lukta lite på gräset på den andra sidan. Men när det verkligen blir påtagligt eller på riktigt, då kan han inte genomföra det." Och hon har nog rätt i det. Jag tror oxå det. Så nej, jag ska nog faktiskt lägga ner killar. Tills jag ser att det finns fina och ärliga killar med bra avsikter som inte är rädda för att våga visa och säga vad dom tycker, om dom tycker om en och vill vara med en eller lära känna en mera. Vilket jag tror och hoppas att amerikanarna har lite mer av än vad de svenska mesarna har! Balls guys, BALLS!

Vad mer, ja lite down är jag nog för tillfället. Igen, jobbigt. Då jag inte borde vara det. Men den där ensamma känslan kommer och går konstant. Och ibland stärks den av nåt nån gör, säger eller nåt annat. Vill inte ha den, men den finns där, just nu. Jag hoppas den försvinner i tid innan jag åker. Vore inte roligt och inte speciellt bra att åka iväg med ett litet grått moln i mig. Ja ja, det är väl årstiden, det faktum att de flesta av mina vänner har förhållande och jag är fortfarande singel. Och ja, att jag kommer att känna mig oerhört ensam om ca en månad då jag lämnar allt här hemma och beger mig till det stora landet i väst för att lära känna nya människor!

Ja, nu börjar jag bli lite trött. Men ska försöka att hålla mig vaken tills Arkiv X börjar om en liten stund, efter det så blir det sängen. Sen så ska jag inte vänta en vecka tills nästa inlägg. =)

Tag hand om er! Här får ni lite sköna bilder från veckan med min teatergrupp
"Acting for Dummies"

Issa som Marilyn Monroe

Stephanie som Mona, receptionisten

Jenny som Livets Ord tjej

Tim och Michael som Gud resp. Stahlin

Hanna hjälper Jenny med kåpan till Döden