söndag 29 november 2009

Killar med flickvänner...

Jag måste bara börja med att få avreagera mig på nåt som stör mig och som har stört mig ett bra tag och troligen kommer att störa mig ja, för alltid! Det är när killar som man stöter på, speciellt när man jobbar eller liknande står och små flirtar med en, sen rätt som det är kommer tjejen från ingenstans och ja så går dom iväg. Varför liksom!? Och dessutom är det ingen snygg brud, i mina ögon. Jag vet att allt inte handlar om skönht och utsida. Men lite lika måste ju killen och tjejen vara. Det blir lite konstigt annars. Nej gud va ytlig jag låter. Usch. Men då borde ju jag oxå kunna få en sån snygging på fall, som har en tjej som bara är "sådär" för jag är ju oxå "sådär" eller lite sötare. Njae, inte vet jag. Men i alla fall. Ville bara skriva av mig lite.

Söndag. Fast just idag störs jag inte så mkt av att det är Söndag. Ibland så brukar ju söndagar framkalla lite ångest av olika anledningar. Helgen är över, man vaknar upp hos nån random dude och ångrar och undrar vad f-n man gjort i natt eller nåt annat som man kan känna att söndagarna bär med sig. Just idag känner dock jag att det är skönt att det är söndag för det är slutet på denna veckan och imon börjar nästa. Och nästa vecka har mycket med sig. Jag har uppspel med min teatergrupp och vi repar nästan hela veckan. Sen så kommer det en person på besök över helgen, Sofie fyller år och ja avresan till USA närmar sig ännu mera. Så jag ser mkt fram emot nästa vecka.

Vem är då denna person som kommer på besök kanske ni undrar? Hmm, ja det kan fråga sig. Ska jag avslöja. Ja varför inte. Det är en kille från Örebro som jag har snackat med ett tag via facebook och msn. Vi har aldrig träffats eller pratat i telefon. Men det är nåt speciellt med denna killen. Inte bara det faktum att han är skit söt, trevlig och smart. Nej det är nåt annat som han har som gör att jag dras till honom. Det finns bara ett litet problem. Han har flickvän. Ja, det är väl inget litet problem egentligen. Men så är fallet. Mina vänner säger till mig att det inte är nån idé att ha nåt med denna killen att göra, och dom har ju faktiskt väldigt rätt i det. Men jag känner att jag vill träffa honom ändå. Jag gör ju inget fel, även om han bryter mot en rad moraliska principer och vanhelgar förhållandet mellan en man och en kvinna nåt oerhört genom att träffa mig, och dessutom planera det långt i förväg. Men men, vi får se vart det leder. Inget seriöst för min del, då jag åker om ca 6 veckor och han har sin tjej. Men lite kul måste jag ju få ha innan jag lämnar lilla Sverige. =) I'll keep you updated on the gossip =)

Ja, 6 veckor ungefär är det kvar tills jag sitter på ett plan till L.A! Det är sjukt! Shit alltså. Jag tror fortfarande inte att jag kopplar och fattar att jag verkligen ska åka. Jag tror att det kommer att sjunka in då jag börjar packa mina väskor och har flyttat ut ur min lägenhet och hem till mamma tills avresan. Och kanske när jag har flygbiljetten i handen, visumet i passet och ja väskorna packade. Oh. Det är en liten fjäril som flyger runt där inne. Men jag tror och hoppas på att det kommer att bli bra. Madde, min vän. Har stora planer på att komma ner till hösten och studera hon oxå på samma College. Hon vill läsa advertising. Och tyckte att Cal State Fullerton verkade ha ett jätte bra program. Det hade ju varit awesome! Jag hoppas att hon fullföljer sin plan så tror jag att vi kommer att ha det svin kul!

Ja, snart är det dags för jobb igen. Men idag är det bara 5 timmar. Så det är rätt skönt. Sen ska jag hem till Hanna så ska vi fira att jag fått allt klirrat och umgås lite så här första advent. Shit, snart är det jul oxå. Men det tar vi en annan gång.

Tills vi ses igen. Ha det gött! Och ett litet råd från mig - Lev livet till fullo så ofta du kan för du vet aldrig när det tar slut!

XoXo - Frieda K*